Mijn Picksly-account verwijderen
Het verwijderen gebeurt direct en is definitief: uw e-mailadres, wachtwoord, API-sleutel, opgeslagen vergelijkingen, gevolgde prijzen en voorkeuren worden gewist.
Uw eerdere zoekopdrachten blijven bewaard zonder enige koppeling aan u, voor de anonieme statistieken van Picksly.
Log eerst in op het account dat u wilt verwijderen. Hebt u er geen toegang meer toe, schrijf dan vanaf het adres van het account naar contact@picksly.fr: het wordt binnen 30 dagen verwijderd.
Inloggen
In de Android-app: Mijn ruimte → Mijn account verwijderen.